Spullen pakken
Door: Nadine
Blijf op de hoogte en volg Nadine
07 Juli 2006 | Nederland, Bodegraven
Tijd om te beginnen met een gigantische koffer te pakken. Ik moet aan alles denken. Als ik op internet kijk wat voor weer het nu is in Kaapstad ziet het er nog beter uit dan in Nederland. (Ik dacht dat het daar winter was? Kom ik daar straks aan met mijn sjaals en coltruien, is het volop warm.)
Ik neem dus ook maar het een en ander aan zomerspul mee. Dan moet ik het kunnen volhouden.
Van JoHo heb ik 'de ultieme meeneemlijst' ontvangen. Als ik DAT allemaal mee moet nemen kom in ongetwijfeld over de kilo's die ik mee moet nemen. Ondertussen is wel alles geregeld voor wat betreft de vaccinaties en zijn ook de diareeremmertjes e.d. aangeschaft.
Ik ben er klaar voor! Nog een paar nachtjes!
SPANNEND!
Op bestemming meer over mijn avontuurtje!
Groetjes, Nadine
07 Juli 2006 - 19:49
Je Liefje:
Tja nu heb je bijna alles gepakt, alleen mij nog...
Toch???
Kus van Hans -
07 Juli 2006 - 15:57
Ellen:
jeeey het avondtuur begint bijna!!! NIKS vergeten? xxx -
07 Juli 2006 - 14:57
Trudy:
Spannend he, nog een paar nachtjes en dan ga je hoor.
Sterkte er mee, het komt allemaal goed. -
11 Juli 2006 - 07:17
Michael En Petra:
Leuk dat jullie er zondag even waren. Morgen is het zover voor je hè. Alles geregeld? Jou kennende wel. Heel veel succes daar.
Dikke Kus van ons, goeie reis! -
10 Juli 2006 - 10:20
Karen:
he nadien! super leuk! we gaan samen naar robbeneiland donderdag:) ik heb maar heel even de tijd maar zie je dan snel in Afrika! wordt gezellig:)
Groetjes Karen